Analytiker till Origo Group

Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag?

Nu söker vi på Origo Group en analytiker med placering i Stockholm, Linköping eller Göteborg.

Origo Group är ett av Sveriges största insikts- och undersökningsföretag med kunder i både offentlig och privat sektor. Vi hjälper verksamheter att få större insikt i hur allmänhet och företag uppfattar deras arbete och hur dessa insikter kan göra dem bättre. Nu letar vi efter dig som vill vara delaktig i framtidens beslut genom att analysera undersökningsdata och presentera resultat i moderna portaler och resultatrapporter. Vi är på väg in i nästa steg i hur marknadsanalys ska användas och här kommer din erfarenhet och kunskap att ha en betydelsefull roll.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du gilla en föränderlig vardag. Våra projekt löper från några veckor till ett antal månader och du arbetar därför i flera parallella projekt med olika deadlines. Vi arbetar effektivt men frihet under ansvar gäller. Som person är du analytisk och noggrann med stort intresse för statistik och IT.

I rollen kommer du att bearbeta och analysera insamlat undersökningsdata och presentera detta på ett tydligt sätt, i form av grafer och tabeller samt analyserande slutsatser. Det är därför viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och förmåga att omvandla statistik till begripliga och tydliga insikter.

Det är meriterande om du:

  • Har akademisk utbildning inom statistik eller data
  • Har erfarenhet av statistikprogrammet SPSS, god kunskap inom Excel samt erfarenhet av visuella presentationsformer/portaler
  • Har erfarenhet från undersökningsbranschen

Dina närmsta kollegor är en grupp med analytiker och systemkonsulter. Tillsammans med projektledare skapar ni tydliga beslutsunderlag som gör skillnad och utvecklar kundens verksamhet.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen och lockas av rollen – skicka då ditt CV och en personlig presentation redan idag till karriar@origogroup.com

Du kommer att rapportera till vår COO-chef Anders Johansson  som även svarar på frågor om tjänsten: Epost: anders.johansson@origogroup.com Tel. 0709-32 85 70.

Sista ansökningsdag är 17 december men intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med din ansökan! Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till Origo Group!