Driven projektledare till Origo Group

Kom över till oss och var med på vår tillväxtresa för att bli Nordens ledande insikts- och undersökningsföretag! Vi letar efter dig som har kunden i fokus och, som precis som vi, tycker att det är viktigt med högt i tak och ett positivt mindset. Vi har kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Linköping.

Origo Group är ett av Sveriges ledande analys- och insiktsföretag, med målsättning är att erbjuda våra kunder bästa möjliga förutsättningar för att fatta insiktsdrivna beslut. Vi levererar insikter och beslutsunderlag inom tjänsteområden som kundupplevelse/CX, medarbetarengagemang, varumärke och tjänsteutveckling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en positiv miljö i ett företag som befinner sig på en engagerande utvecklings- och tillväxtresa. Vår vardag bjuder på ständig utveckling och utmaningar, där vi med vår expertis och erfarenhet hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sina verksamheter. Vi har fräscha och moderna centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping, men erbjuder också möjligheten att kunna jobba på distans ett par dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har arbetat några år med insiktsbaserade arbetssätt på konsult- eller användarsidan, gärna i rollen som projektledare. Vi utgår ifrån att du har en relevant akademisk examen. Som person är du utåtriktad, kommunikativ och engagerad. För att passa för uppdraget behöver du även ha god förmåga till analytiskt tänkande och gilla att hantera flera kunder och projekt parallellt. Vi tror att du gillar att både arbeta med operativa detaljer, såväl som strategiska resonemang och engagerande storytelling.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för flera parallella kundprojekt, där du leder projektgruppens arbete från start till leverans. Bland de typiska arbetsuppgifterna ingår en lösningsorienterad kunddialog, design av research-insatser, koordinering av externa och interna resurser samt analys, visualisering och presentation av slutsatser och rekommendationer.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen och lockas av rollen – skicka då ditt CV och en personlig presentation redan idag till karriar@origogroup.com och märk din ansökan med “Projektledare kvantitativ”.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Peter Götenstedt (peter.gotenstedt@origogroup.com) .

Intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med din ansökan! Välkommen till Origo Group!