Intervjuare till sommarsäsongen på Furuvik och Kolmårdens djurpark

Älskar du att prata med människor, vara utomhus och jobba självständigt? Har du dessutom ingenting emot att spendera dagarna i närheten av apor, giraffer eller en bergodalbana? I så fall har vi jobbet för dig!
Vi söker nu, positiva och sociala intervjuare till Furuvik och Kolmårdens djurpark. Jobbet innebär att prata med gäster som besöker parkerna och rekrytera mejladresser till undersökningar som i sin tur hjälper parkerna framåt.

Vem är du?
Du är över 18 år, noggrann och gillar att möta människor. Utbildning får du av oss men tidigare erfarenhet av intervjuarbete är meriterande. Arbetet är till största delen självständigt men ibland kan du behöva jobba ihop tillsammans med andra personer.

Vi söker dig som vill jobba hela sommarsäsongen i någon av parkerna, med start i maj. Utbildning får du av oss redan under april. Självklart får du extra ersättning för helger samt restid.
Välkommen med din ansökan till faltjobb@origogroup.se , glöm inte skriva om du är intresserad av att jobba på Furuvik eller Kolmårdens djurpark. Ansök redan idag då tillsättning av tjänsterna sker löpande.
Origo Group genomför undersökningar som rör tjänster, produkter och varumärken både mot företag och privatpersoner.