Intervjuare i fysisk miljö till Göteborg och Stockholm

I och med att samhället öppnar upp igen efter pandemin söker vi nu flera positiva och sociala intervjuare till flera spännande projekt i Stockholms- och Göteborgsregionen. Jobben kan innebära allt från observationer till att intervjua och prata med människor (på riktigt och inte i telefon) för att få feedback om produkter och upplevelser.

Vem är du?

Du är över 18 år, noggrann och gillar att möta människor. Att jobba i team är någonting du föredrar även om du inte har några problem att stundtals jobba självständigt med. Utbildning får du av oss men tidigare erfarenhet av intervjuarbete är meriterande.

Du kan arbeta dag- som kvällstid och även på helger. För att passa för jobbet ska du tycka om att arbeta både utomhus och inomhus och tycka om att träffa många olika typer av människor. Då vi vill ha en blandad intervjuarstab söker vi både unga och äldre personer.

Ansök redan idag

Välkommen med din ansökan till karriar@origogroup.com, glöm inte skriva om du är intresserad av att jobba i Stockholm eller Göteborg. Ansök redan idag då tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Origo Group genomför undersökningar som rör tjänster, produkter och varumärken både mot företag och privatpersoner.