Projektledare till Origo Group

Projektledare som brinner för kvalitativa arbetssätt och utveckling

Vi tar stora kliv mot att bli Nordens ledande insikts- och undersökningsföretag! Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa. Har du kunden i fokus, en positiv attityd och några års erfarenhet av projektledning är vi en perfect match. Kontor har vi i centrala Stockholm, Göteborg och Linköping.

Origo Group är ett av Sveriges ledande analys- och insiktsföretag, med målsättning är att erbjuda våra kunder bästa möjliga förutsättningar för att fatta insiktsdrivna beslut. Vi levererar insikter och beslutsunderlag inom tjänsteområden som kundupplevelse/CX, medarbetar-engagemang, varumärke och tjänsteutveckling.

Vi erbjuder

En spännande projektledartjänst som också ger möjligheten att driva utvecklingen av Origo Groups erbjudande inom kvalitativa tjänster.

Vi erbjuder en positiv miljö i ett företag som befinner sig på en engagerande utvecklings- och tillväxtresa. Vår vardag bjuder på ständig utveckling och utmaningar, där vi med vår expertis och erfarenhet hjälper våra kunder att utvecklas och förstå sina kunder och den marknad de verkar på. Våra moderna kontor är centralt belägna i Stockholm, Göteborg och Linköping –  men vi erbjuder också möjligheten att kunna jobba på distans.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har arbetat några år med insiktsbaserade arbetssätt på konsult- eller användarsidan. och utgår ifrån att du har en relevant examen och drivs av kvalitativa angreppssätt. Då vi satsar alltmer inom CX när det gäller förståelse för användarbehov och kundupplevelser ser vi gärna att du har viss erfarenhet av kunddriven tjänsteutveckling/service design/kundresor.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ, nyfiken och engagerad. För att passa för uppdraget behöver du även ha god förmåga till analytiskt tänkande och gilla att hantera flera kunder och projekt parallellt. Vi tror att du gillar att både arbeta med operativa detaljer, såväl som strategiska resonemang och engagerande storytelling.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för flera parallella kundprojekt, där du leder projektgruppens arbete från start till leverans. Bland de typiska arbetsuppgifterna ingår en lösningsorienterad kunddialog, design av research-insatser, koordinering av externa och interna resurser, kvalitativa analyser, visualisering av insikter och presentation av slutsatser och rekommendationer.

Välkommen med din ansökan!

Om du känner igen dig i den här beskrivningen och lockas av rollen – skicka då ditt CV och en personlig presentation redan idag till karriar@origogroup.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Peter Götenstedt (peter.gotenstedt@origogroup.com).

Intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med din ansökan! Välkommen till Origo Group!