Systemkonsult till Origo Group i Göteborg eller Linköping

Vi växer och blir större! Vill du vara med och skapa framtidens lösning för datastödda beslut? Nu söker vi en systemkonsult till vår IT-avdelning med placering i Göteborg eller Linköping.

Origo Group är ett av Sveriges största insikts- och undersökningsföretag med kunder i både offentlig och privat sektor. Vi hjälper verksamheter att få större insikt i hur allmänheten uppfattar deras arbete och hur dessa insikter kan göra dem bättre. Nu letar vi efter dig som vill vara delaktig i framtidens beslut genom att och bygga digitala och moderna informationssystem åt våra kunder. Vi är på väg in i nästa steg i hur marknadsanalys ska användas och här kommer din erfarenhet och kunskap att ha en betydelsefull roll.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du gilla en föränderlig vardag. Våra projekt löper från några veckor till ett antal månader och sedan går vi vidare till nya utmaningar. Vi arbetar effektivt men frihet under ansvar gäller. Som person är du nyfiken, ansvarsfull och van att driva projekt framåt. Du gillar problemlösning och att följa med i teknikutvecklingen för att se vad som kan appliceras på de lösningar du och teamet arbetar med.

Vi söker dig som

  • har en eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt annan utbildning/erfarenhet vi bedömer likvärdig
  • har ett stort intresse för IT och systemutveckling
  • har goda kunskaper inom MSSQL och MySQL
  • har grundläggande kunskaper inom programmering
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Trivs att arbeta i en organisation med högt tempo och tillväxt

Det är meriterande om du

  • har kunskaper inom .net och c#
  • har erfarenhet av IT-driftmiljöer och IT-infrastruktur
  • har erfarenhet från undersökningsbranschen

Dina närmsta kollegor är en tight grupp med systemutvecklare och systemkonsulter och tillsammans med analytiker, projektledare och affärsutvecklare skapar ni den bästa lösningen för kunden och framtiden.

Du rapporterar till vår IT-chef Henrik Löfving (0709-492409) som även svarar på frågor om tjänsten. Välkommen in med din ansökan till henrik.lofving@origogroup.com redan idag. Sista ansökningsdag är 20 juni men urval sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.