Systemutvecklare till Origo Group i Göteborg

Vi växer och blir större! Vill du vara med och skapa framtidens lösning för datastödda beslut?  Nu söker vi en systemutvecklare till vår IT-avdelning med placering i centrala Göteborg.

Origo Group är ett av Sveriges största insikts- och undersökningsföretag med kunder i både offentlig och privat sektor. Vi hjälper verksamheter att få större insikt i hur allmänheten uppfattar deras arbete och hur dessa insikter kan göra dem bättre. Nu letar vi efter dig som vill vara delaktig i framtidens beslut genom att och bygga digitala och moderna informationssystem åt våra kunder. Vi är på väg in i nästa steg i hur marknadsanalys ska användas och här kommer din erfarenhet och kunskap att ha en betydelsefull roll.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du gilla en föränderlig vardag. Våra projekt löper från några veckor till ett antal månader och sedan går vi vidare till nya utmaningar. Vi arbetar effektivt men frihet under ansvar gäller.

Som person är du nyfiken, ansvarsfull och van att driva projekt framåt. Du gillar problemlösning och att följa med i teknikutvecklingen för att se vad som kan appliceras på de lösningar du och teamet arbetar med.  Ett par års erfarenhet av systemutveckling och kunskaper inom SQL, .net och c# är ett krav.

Dina närmsta kollegor är en tight grupp på fem systemutvecklare och tillsammans med ekonomer, statistiker och systemkonsulter skapar ni den bästa lösningen för kunden och framtiden.

Du rapporterar till Henrik Löfving (0709-492409) som även svarar på frågor om tjänsten. Välkommen in med din ansökan till henrik.lofving@origogroup.com redan idag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.