Telefonintervjuare

Origo Group söker medarbetare till vårt intervjuarteam i Linköping

Som telefonintervjuare består din arbetsuppgift främst av att genomföra telefonintervjuer inom ramen för marknads- och kundanalysprojekt. Det är inte aktuellt med någon försäljning.

Anställningen är timbaserad och omfattningen varierar utifrån behov. Du har möjlighet att arbeta dagtid eller kvällar och helger vilket gör att det går utmärkt att kombinera arbetet med studier.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och för att arbeta dagtid ska du även ha gått ut gymnasiet. Vi önskar en bred åldersfördelning bland våra medarbetare och även seniorer är varmt välkomna med sin ansökan. Arbetslivserfarenhet är meriterande.

Som intervjuare bör du vara målinriktad och det är viktigt att din svenska är mycket god och att du är noggrann i både tal och skrift.

Arbetsplats: Linköping, centralt.

Så ansöker du

Mejla oss din ansökan i form av ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och varför du skulle passa som telefonintervjuare hos oss

Välkommen med din ansökan till karriar@origogroup.com!

Origo Group genomför undersökningar som rör tjänster, produkter och varumärken både gentemot företag och privatpersoner.

Se våra kollegor berätta om hur det är att jobba som telefonintervjuare på Origo Group