Insiktsdrivna verksamheter

WEBINAR MED SCANIA, ESSITY, SKR OCH ORIGO GROUP

En snabb föränderlig omvärld kräver att man hela tiden arbetar med målgruppen i fokus och det krävs innovativa lösningar och metoder. Hör Essity, SKR och Scania berätta hur de genom insiktsdrivet arbete nått framgång – hur de lärt känna sin målgrupp och hur de genom agerbara insikter uppfattas relevanta. Webinaret blandas lärdomar och framgångsfaktorer med nytänk och framtidsdrag. Allt avrundas med en paneldiskussion och frågestund. Webinaret modereras av Origo Group. Detta webinar hölls torsdagen den 15 september 2022. Här nedan kan du se det i efterhand.

Vad: Webinar med Essity, SKR, Scania och Origo Group
Moderator: Maria Celén Törnqvist, Origo Group.

Scania

Kjell Hallberg

Verkstadsutveckling & Reservdelar, ASR

Essity

Benny Cedstrand

Global Insight Manager, Incontinence Care
Global Consumer & Customer Insight

SKR

Jan Torége

Utredare/statistiker för Tillväxt och Samhällsbyggnad

ORIGO GROUP

Maria Celén Törnqvist

Moderator

Se vårt webinar i efterhand!

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar som erbjuder lastbilar och bussar för tunga transporter i kombination med ett produktrelaterat utbud av tjänster. Scania erbjuder finansiering av fordon, försäkringar och uthyrningstjänster som gör det möjligt för deras kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också ledande leverantör av industri- och marinmotorer.

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som erbjuder nödvändiga produkter och tjänster i vardagen. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa.

SKR är en medlems- och arbetsgivarorganisation där alla Sveriges kommuner och regioner är medlemmar. SKR:s uppgift är att stödja och bidra till att utveckla kommuner och regioners verksamhet.