Tjänster

Erbjudande

Med skräddarsydda erbjudanden och nya insikter hjälper vi dig att ta verksamheten till nästa nivå. Vi erbjuder hjälp med att ta fram beslutsunderlag som är tillförlitligt och som skapar förutsättningarna för att ta rätt beslut i rätt tid. Tillsammans med våra kunder har vi skräddarsytt undersökningar och mätningar som passar respektive område och verksamhet.

Läs mer

Undersökningar

Vi hjälper dig att komma framåt. Undersök hur marknaden ser ut eller vad målgruppen egentligen tycker om ditt varumärke eller dina produkter. Läs mer om hur vi jobbar med kundundersökningar, varumärkesundersökningar pulsmätningar, marknadsundersökningar,skolundersökningar samt våra datainsamlingsmetoder.

Läs mer

Branscher

Benchmarking och jämförelser är viktigt för många branscher, därför är det viktigt att veta vilka frågor som är skapade specifikt för att jämföra med andra organisationer i din bransch. Vill du vet mer om hur ni tar reda på om ni är bäst i branschen? Läs om hur vi på Origo Group arbetar med  undersökningar och mätningar i specifika branscher.

Läs mer