Kunskap

Vi delar gärna med oss av vår kunskap kring insikter och undersökningar. Här hittar du guider och trendrapporter samt case där våra kunder berättar om hur träffsäkra insikter gör det enklare att fatta bra beslut.

Se våra webinar

Vill du lyssna till erfarenheter och tips från oss och kända aktörer som arbetar aktivt med insikter? Besök vår sida och ta del av våra inspelade webinar med aktörer som Essity, Länsförsäkringar, SKR, Swedavia, Svensk Kollektivrafik, SL & Amazon – eller anmäl dig till ett som går av stapeln inom kort!

Till webinar

Hämta en guide

medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Upptäck våra case

TENA

TENA har nyligen gjort en undersökning i Norden för att få reda på hur det ser ut för kvinnor när det kommer till klimakteriet (och dess olika faser) samt urinläckage. Resultatet? Ny förståelse, anpassad kommunikation och möjlighet att hjälpa.
läs mer

White Arkitekters varumärkesarbete

Whites mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Vi har träffat Miriam Tjernström, Kommunikationschef, som ger sina bästa tips om branding, varumärkestracking, PR & kommunikation.
läs mer

Kollektivtrafikbarometern

En kvalitets-, attityd-, och resvaneundersökning för kollektivtrafikbranschen i syfte att löpande följa utvecklingen av medborgarnas nöjdhet och kollektivtrafikens marknadsandel.
läs mer
Aktuellt

Vad är på tapeten just nu?

Ta del av matnyttig info, tips och nyheter. På denna sida blandar vi bloggflödet med nyskrivna tips och aktuell info.

Till aktuellt