Kunskap

Vi delar gärna med oss av vår kunskap kring insikter och undersökningar. Här hittar du guider och trendrapporter samt case där våra kunder berättar om hur träffsäkra insikter gör det enklare att fatta bra beslut.

Se våra webinar

Vill du lyssna till erfarenheter och tips från oss och kända aktörer som arbetar aktivt med insikter? Besök vår sida och ta del av våra inspelade webinar med aktörer som Essity, Länsförsäkringar, SKR, Swedavia, Svensk Kollektivrafik, SL & Amazon – eller anmäl dig till ett som går av stapeln inom kort!

Till webinar

Hämta en guide

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer

Upptäck våra case

White Arkitekters varumärkesarbete

Whites mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Vi har träffat Miriam Tjernström, Kommunikationschef, som ger sina bästa tips om branding, varumärkestracking, PR & kommunikation.
läs mer

Kollektivtrafikbarometern

En kvalitets-, attityd-, och resvaneundersökning för kollektivtrafikbranschen i syfte att löpande följa utvecklingen av medborgarnas nöjdhet och kollektivtrafikens marknadsandel.
läs mer
jula

Jula fördubblade sin effektivitet med Tiklo

För att ge en och samma kundupplevelse oavsett vart du är behövde Jula ett sätt att strömlinjeforma den dagliga driften, få ökad effektivitet och en översikt av hur alla varuhus presterar. Vi pratade med Carl-Marcus Elfving, kedjekooridnator, som var med och implementerade Tiklo som Julas centrala checklist-system.
läs mer
Aktuellt

Vad är på tapeten just nu?

Ta del av matnyttig info, tips och nyheter. På denna sida blandar vi bloggflödet med nyskrivna tips och aktuell info.

Till aktuellt