Webinar

Vill du också ta fram ett riktigt bra beslutsunderlag? Anmäl dig här till ett kommande webinars eller titta på något som redan publicerats.

Webinar med Origo Group och Reskilling 4 Employment, R4E (AstraZeneca, Volvo Group)

Inspireras av Reskilling for Employment och Origo Group. Under vårt webinar får du reda på vilka motivationsfaktorer inom reskilling, upskilling och förmåner står högst i kurs för svenska arbetstagare 2023!
läs mer
webinar origo group white jula

Webinar med Jula, White och Origo Group

Välkommen att inspireras av Jula och White - två verksamheter som förstått att insiktsdrivet arbete går hand i hand med nöjda medarbetare och kunder samt starkt varumärke.
läs mer

Insiktsdrivna verksamheter

En snabb föränderlig omvärld kräver att man hela tiden arbetar med målgruppen i fokus och det krävs innovativa lösningar och metoder. Hör Essity, SKR och Scania berätta om sitt insiktsarbete.
läs mer

Så upplevs tryggheten inom kollektivtrafiken

Hur trygga känner sig människor i kollektivtrafiken jämfört med andra delar inom samhället? Hör Svensk Kollektivtrafik och SL berätta.
läs mer

Insiktsdrivet arbete med Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia

Hör Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia berätta hur de genom insiktsdrivet arbete lyckas kommunicera framgångsrikt med sin målgrupp.
läs mer

Vad innebär det att arbeta insiktsdrivet i framtiden?

Nya tider kräver nya lösningar och metoder. Hör ICA, Liseberg och Västtrafik berätta hur de genom insiktsdrivet arbete nått framgång.
läs mer

Så skapar du en insiktsplattform som lyfter din kundresa

Hur mäter du förändringar kopplat till kundresan, hur vet du om en förändring ger effekt på upplevelsen och hur får du ut den här informationen i organisationen?
läs mer

Så görs framtidens digitala undersökningar i trafiken

Kan man genomföra intervjuer på plats utan intervjuare ombord? Absolut! Vi berättar hur du genom pushnotiser i mobilen kan intervjua på resenärernas villkor.
läs mer

Så får du varumärkets syfte att bli er nya superkraft

För att lyckas skapa ett meningsfullt och starkt varumärke är det dags att lägga örat mot marken och förstå att det inte går att arbeta som tidigare.
läs mer

Se fler

Vill du få info om våra webinar till din inkorg? Skriv upp dig nedan: