Webinar

Vill du också ta fram ett riktigt bra beslutsunderlag? Anmäl dig här till ett kommande webinars eller titta på något som redan publicerats.
webinar medarbetartrender 2024 origo group

Medarbetartrender 2024

Webinar 6 mars: Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
AIrotbot och kvinna

Trendspaning 2024

Webinar 7 mars: Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024!
läs mer
tjej sitter på sängen med sin dator

Webinar: Framgångsstrategier för e-handel

18 oktober: Häng med när vi under 45 minuter grottar ner oss ordentligt i e-handel tillsammans med några av Sveriges största varumärken: Amazon, Elgiganten och Swedish E-Commerce Academy.
läs mer
kille hoppar parkour mellan murväggar för att symbolisera en fallgrop vid varumärkesbyggande

Webinar: Misstag vid varumärkesbygge

20 september: Nu är det dags - häng med och fördjupa dig inom ett av våra mest efterfrågade ämnen: hur gör man egentligen för att stärka varumärket? Roland Gustavsson, VD på Origo Group, ger dig under 30 minuter sex konkreta tips på vanliga misstag som företag återkommande gör - och hur du undviker dem.
läs mer

Webinar med Origo Group och Reskilling 4 Employment, R4E (AstraZeneca, Volvo Group)

Inspireras av Reskilling for Employment och Origo Group. Under vårt webinar får du reda på vilka motivationsfaktorer inom reskilling, upskilling och förmåner står högst i kurs för svenska arbetstagare 2023!
läs mer
webinar origo group white jula

Webinar med Jula, White och Origo Group

Välkommen att inspireras av Jula och White - två verksamheter som förstått att insiktsdrivet arbete går hand i hand med nöjda medarbetare och kunder samt starkt varumärke.
läs mer

Insiktsdrivna verksamheter

En snabb föränderlig omvärld kräver att man hela tiden arbetar med målgruppen i fokus och det krävs innovativa lösningar och metoder. Hör Essity, SKR och Scania berätta om sitt insiktsarbete.
läs mer

Så upplevs tryggheten inom kollektivtrafiken

Hur trygga känner sig människor i kollektivtrafiken jämfört med andra delar inom samhället? Hör Svensk Kollektivtrafik och SL berätta.
läs mer

Insiktsdrivet arbete med Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia

Hör Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia berätta hur de genom insiktsdrivet arbete lyckas kommunicera framgångsrikt med sin målgrupp.
läs mer

Se fler

Vill du få info om våra webinar till din inkorg? Skriv upp dig nedan: