Om Origo Group

Vi är proffs på att ta reda på vad människor tycker och tänker

Hej! Vi är Origo Group, ett ledande insikts- och undersökningsföretag. Vi hjälper beslutsfattare i näringsliv och samhälle att tryggt ta steget in i framtiden. Det gör vi genom att ta fram väl underbyggda insikter om vad kunderna egentligen tycker, hur marknaden utvecklas, hur varumärket uppfattas och hur nöjda medarbetarna är.

Hos oss arbetar konsulter, statistiker och analytiker vars yrkesstolthet och erfarenhet inte går att skoja bort. Det är en konst att välja metod, ställa rätt frågor, säkra svarsfrekvens
samt utarbeta vassa analyser och träffsäkra insikter. Och vi behärskar den!

Vårt mål är att förenkla det komplexa och ge dig som är beslutsfattare insikter som gör det enklare att fatta bra beslut.

Välkommen till oss!

 

Kollegor och medarbetare står i en ring och samlar sina händer för att symbolisera teamwork och ett framgångsrikt sätt att mäta medarbetares upplevelse

Fatta ett bra beslut

Börja jobba hos oss! Eller tipsa någon annan.

Skaffa insikter

Marknad, Medarbetare, Samhälle, Kunder eller Varumärke. Vad vill du få insikt i? Här hittar du de olika undersökningar vi erbjuder.

Upplys dig själv

Besök gärna vår sida med aktuella nyheter, case, guider och event.
Vad vi gör och hur vi gör det

Vi kan i princip ta reda på vad som helst

Våra undersökningar planeras, genomförs och analyseras alltid av oss själva. Det gör att vi snabbt kan välja rätt metod, säkra resurser
och garantera kvalitet oavsett om det handlar om kvantitativa eller kvalitativa undersökningar som genomförs digitalt, via paneler, telefon, postalt eller på fältet. Läs mer här om våra olika metoder och hur vi arbetar.

Vad vi gör

Kort om Origo Group

Origo Group är ett av landets ledande insikts- och undersökningsföretag. Vi finns i Stockholm, Linköping och Göteborg. Origo Group bildades 2017 efter sammanslagning av CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation och ScandInfo. Efter hand har bolagen Mind Research, Investigo och GreatRate adderats. I Origo Group AB ingår bolagen Origo Group Sverige, Origo Group IT Solutions, Origo Group Data Collection, Origo Group Consulting och GreatRate. Klicka här för lista över Org.nr.

Vi är medlemmar i ESOMAR

Vi är medlemmar i ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research). Medlemmar i ESOMAR förbinder sig att följa branschens etiska regler och riktlinjer för kvalitet.

Säg hej till ledningsgruppen!