Vad innebär det att arbeta insiktsdrivet i framtiden?

Webinar med Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia

Nya tider kräver nya lösningar och metoder. Hör Amazon, Länsförsäkringar och Swedavia berätta hur de genom insiktsdrivet arbete lyckas kommunicera framgångsrikt med sin målgrupp. Under vårt webinar blandas lärdomar och framgångsfaktorer med nytänk och framtidsdrag. Allt avrundas med en paneldiskussion och frågestund.

Vad: Webinar med Amazon, Länsförsäkringar, Swedavia och Origo Group
Moderator: Maria Celén Törnqvist, Origo Group.

Vårt webinar hölls 10 februari 2022. Här nedan kan du se det i efterhand!

Upptäck våra guider!

VARUMÄRKE

Oavsett vilket varumärke du arbetar med idag är det viktigt att känna till vad som händer på marknaden framöver. Arbetar du med varumärkesfrågor, på en marknadsavdelning eller med målet att ha kunden i fokus är det näst intill ett måste att ha koll på våra fem listade varumärkestrender.

VARUMÄRKE

Häng med på vår djupdykning där vi går igenom sex vanliga fallgropar och misstag kring varumärkesbyggande. Hur många fallgropar kan du undvika?

MEDARBETARE

Oavsett om du är ledare, medarbetare eller arbetar inom HR så är det viktigt att känna till vad som händer  på arbetsplatsen framöver. Hur tänker medarbetaren generellt och hur har pandemin förändrat våra krav och upplevelser när det kommer till kontor, kollegor och arbetsgivaren generellt?

CX/KUNDUPPLEVELSE

Det finns många misstag att göra när det är dags att göra en kundundersökning. I den här guiden listar vi de sex vanligaste – och berätta hur du gör för att undvika dem.

CX/KUNDUPPLEVELSE

Genom ett genomtänkt CX-arbete får du fördjupade kunskaper om din kundgrupp och en bredare förståelse för er verksamhet. Resultatet? Nya pricksäkra tjänster, tydligare kommunikation och lösningar som stärker ert företag i grunden.