Roland Gustavsson ny vd för Origo Group

Origo Group har utsett Roland Gustavsson till ny vd för koncernen. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober 2018. I samband med att Roland Gustavsson tillträder sin tjänst lämnar Niklas Carlsson sin roll som tillförordnad vd och fortsätter att arbeta inom Origo Group i en annan roll.

Roland Gustavsson Origo Group

Vi är oerhört glada över att Roland under hösten tillträder som ny vd för Origo Group. Vi är övertygade att han är rätt person att nu ta bolaget till nästa nivå. Han är en kompetent tillväxtledare med gedigen erfarenhet från branschen. Roland Gustavsson kommer närmast från rollen som vd för Wise Group där han visat djup förståelse för hur man skapar tillväxt i branschen med hjälp av starkt engagemang, ledarskap och brinnande passion hos medarbetarna.

– Det ska bli mycket roligt att bli en del av Origo Group, detta relativt nya men ändå väl etablerade företag, och lära känna alla kompetenta kollegor. Företaget har en fin bredd i sitt erbjudande, medarbetarna har djup kompetens inom området samt att vi har många starka och långsiktiga kundrelationer. Detta gör att förutsättningarna för tillväxt och lönsamhet är goda. Vi fortsätter att satsa med ambitionen att bygga Nordens ledande undersökningsföretag. Jag är mycket glad över att ha erbjudits och tagit denna möjlighet och är övertygad om att vi kommer att lyckas med den ambitionen, samtidigt som vi har kul och utvecklas, både som företag och individer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev