Webbinar med
Origo Group

Så skapar du en insiktsplattform som lyfter din kundresa

Allt fler företag använder kundresan som verktyg. Att arbeta kunddrivet och utifrån kundens behov är ett måste för att nå framgång i en verklighet där makten allt mer flyttas över till användaren. Det är väldigt enkelt egentligen – har du inte en tjänst eller produkt som svarar upp mot ett faktiskt behov så har du ingen marknad.

Kundresan hjälper till att tydliggöra behov, förväntningar och upplevelser och är en bra grund för förbättringsarbete, utveckling och innovation. Men hur mäter du förändringar kopplat till kundresan, hur vet du om en förändring ger effekt på upplevelsen och hur får du ut den här informationen i organisationen?

Webbinaret hölls den 5 november men du kan se det i efterhand nedan.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Lena Lovén

0767-22-42 33
lena.loven@origogroup.com

Peter Götenstedt

076-695 18 99
peter.gotenstedt@origogroup.com

Missa inte våra webinar under september!

13 september klockan 08.00-08.45

ICA, Liseberg och Västtrafik: Vad innebär det att arbeta insiktsdrivet i framtiden?

Nya tider kräver nya lösningar och metoder. Hör ICA, Liseberg och Västtrafik berätta hur de genom insiktsdrivet arbete nått framgång – hur de lärt känna sin målgrupp på ett helt nytt sätt och hur de genom agerbara insikter uppfattas relevanta. Under vårt webinar blandas lärdomar och framgångsfaktorer med nytänk och framtidsdrag.

Jag vill anmäla mig!

14 september klockan 08.00-08.45

Så görs framtidens digitala undersökningar i trafiken

Kan man genomföra intervjuer på plats utan intervjuare ombord? Absolut! Genom vår moderna digitala teknik kan du följa resenärsupplevelsen och resebeteendet i realtid. Espen Jørgensen, från fluxLoop, och Lena Lovén, från Origo Group, berättar hur du genom pushnotiser i mobilen kan intervjua på resenärernas villkor. De delar också med sig av framgångsrika case inom kollektivtrafiken.

Jag vill anmäla mig!