Så skapar du ett starkare varumärke på 10 minuter

Origo Groups varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till ett starkare varumärke på bara 10 minuter. Ta del av 5 stycken korta filmer som tydligt förklarar vad du behöver göra för att bli framgångsrik hos din målgrupp.

Att ta stärka sitt varumärke, lära känna sin målgrupp och ta positioner är alltid aktuellt oavsett om ditt företag är nystartat eller om verksamheten bedrivits under många år. Låt Maria och Helen hjälpa dig på resan mot ett mer framgångsrikt varumärke. Fyll i formuläret på denna sida för att få veta hur du stärker ditt varumärke på under tio minuter.

Upptäck våra guider!

VARUMÄRKE

Oavsett vilket varumärke du arbetar med idag är det viktigt att känna till vad som händer på marknaden framöver. Arbetar du med varumärkesfrågor, på en marknadsavdelning eller med målet att ha kunden i fokus är det näst intill ett måste att ha koll på våra fem listade varumärkestrender.

VARUMÄRKE

Häng med på vår djupdykning där vi går igenom sex vanliga fallgropar och misstag kring varumärkesbyggande. Hur många fallgropar kan du undvika?

MEDARBETARE

Oavsett om du är ledare, medarbetare eller arbetar inom HR så är det viktigt att känna till vad som händer  på arbetsplatsen framöver. Hur tänker medarbetaren generellt och hur har pandemin förändrat våra krav och upplevelser när det kommer till kontor, kollegor och arbetsgivaren generellt?

CX/KUNDUPPLEVELSE

Det finns många misstag att göra när det är dags att göra en kundundersökning. I den här guiden listar vi de sex vanligaste – och berätta hur du gör för att undvika dem.

CX/KUNDUPPLEVELSE

Genom ett genomtänkt CX-arbete får du fördjupade kunskaper om din kundgrupp och en bredare förståelse för er verksamhet. Resultatet? Nya pricksäkra tjänster, tydligare kommunikation och lösningar som stärker ert företag i grunden.

VARUMÄRKE

Vi har tagit reda på vad marknadschefer och kommunikationschefer dagligen utmanas med när det kommer till varumärkesaktiviteter – och det visar sig att det finns många gemensamma problemområden, men även områden som fungerar bra.