Stärk varumärket på 10 minuter

Att ta stärka sitt varumärke, lära känna sin målgrupp och ta positioner är alltid aktuellt oavsett om ditt företag är nystartat eller om verksamheten bedrivits under många år. Låt Maria och Helen hjälpa dig på resan mot ett mer framgångsrikt varumärke. Fyll i formuläret på denna sida för att få veta hur du stärker ditt varumärke på under tio minuter.

så stärker du ditt varumärke

5 enkla steg

Origo Groups varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till ett starkare varumärke på bara 10 minuter. Ta del av 5 stycken korta filmer som tydligt förklarar vad du behöver göra för att bli framgångsrik hos din målgrupp.

origo-demo

Jag vill stärka varumärket!


Lär dig mer...

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer

Maria
Hildell

Ansvarig Varumärkesundersökningar

+46 709 581030 maria.hildell@origogroup.com