Stärk varumärket på 10 minuter

Att ta stärka sitt varumärke, lära känna sin målgrupp och ta positioner är alltid aktuellt oavsett om ditt företag är nystartat eller om verksamheten bedrivits under många år. Låt Maria och Helen hjälpa dig på resan mot ett mer framgångsrikt varumärke. Fyll i formuläret på denna sida för att få veta hur du stärker ditt varumärke på under tio minuter.

så stärker du ditt varumärke

5 enkla steg

Origo Groups varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till ett starkare varumärke på bara 10 minuter. Ta del av 5 stycken korta filmer som tydligt förklarar vad du behöver göra för att bli framgångsrik hos din målgrupp.

origo-demo

Jag vill stärka varumärket!


Lär dig mer...

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer

Maria
Hildell

Ansvarig Varumärkesundersökningar

+46 709 581030 maria.hildell@origogroup.com