Stärk varumärket på 10 minuter

Att ta stärka sitt varumärke, lära känna sin målgrupp och ta positioner är alltid aktuellt oavsett om ditt företag är nystartat eller om verksamheten bedrivits under många år. Låt Maria och Helen hjälpa dig på resan mot ett mer framgångsrikt varumärke. Fyll i formuläret på denna sida för att få veta hur du stärker ditt varumärke på under tio minuter.

så stärker du ditt varumärke

5 enkla steg

Origo Groups varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till ett starkare varumärke på bara 10 minuter. Ta del av 5 stycken korta filmer som tydligt förklarar vad du behöver göra för att bli framgångsrik hos din målgrupp.

origo-demo

Jag vill stärka varumärket!


Lär dig mer...

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer

Maria
Hildell

Ansvarig Varumärkesundersökningar

+46 709 581030 maria.hildell@origogroup.com