Intervjuer via pushnotiser i mobilen

FÖRSTÅ KUNDRESAN PÅ RIKTIGT

Med hjälp av ny teknik kan vi nu erbjuda snabba intervjuer på ett helt nytt sätt – genom pushnotiser i mobilen. Vår nya plattform möjliggör frågor till resenärer på en specifik buss, personer som rör sig i närheten av ett köpcenter eller besökare på en specifik restaurang eller ett nöjesfält. Därigenom kommer vi att kunna koppla ihop beteendedata med attityddata på ett helt nytt sätt. All insamlad data visualiseras i realtid via dashboards och möjliggör snabba åtgärder.

Så funkar det

  • Tekniken bygger på beacons, elektroniska sändare, som kommunicerar med befintliga appar i kundernas mobiler.
  • Systemet känner av vem som rört sig i närheten av en beacon och relevanta frågor eller information pushas ut. Det innebär att du inte behöver vara på plats, eller vara beroende av en tidpunkt, för att få information om kundupplevelsen.
  • Som en bonus kan systemet koppla ihop kundernas svar med deras rörelser och beteende i stort. Till exempel kan du följa hur vissa resmönster/bytesmönster i kollektivtrafiken påverkar resenärens attityd.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med Lena här, eller fyll i formuläret nedan, för att få reda på hur du skulle kunna nyttja den nya tekniken framåt.

Lena Lovén Origo Group

Affärsutvecklare

Lena Lovén

076-722 42 33
lena.loven@origogroup.com

Läsvärt

PRESS

Origo Group krokar arm med fluxloop

Nu breddar Origo Group sitt undersökningserbjudande med fluxLoops tekniska lösning som gör det enklare för snabba intervjuer direkt genom pushnotiser i mobilen.

KUNDUPPLEVELSE/CX

Starta din kundresa tillsammans med oss

Allt fler företag använder kundresan som verktyg. Att arbeta kunddrivet och utifrån kundens behov är ett måste för att nå framgång i en verklighet där makten allt mer flyttas över till användaren.

KUNDUPPLEVELSE/CX

Så skapar du en insiktsplattform som lyfter din kundresa

Vår expertis inom undersökningar och research i kombination med kunskap om kunddriven tjänsteutveckling möjliggör en förbättrad kundresa och kundupplevelser i världsklass