3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem

Rysslands invasion av Ukraina påverkar både svensk och global ekonomi. I april skickade Sveriges finansminister ut ett pressmeddelande där det framgick att svensk och global ekonomi påverkas av Rysslands invasion av Ukraina, bland annat genom stigande priser på energi och livsmedel, minskad handel och ökad osäkerhet på finansiella marknader.

Vår senaste undersökning visar att 7 av 10 svenskar känner sig trygga med sina banker men att 3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem på grund av eventuella räntehöjningar. 3 av 10 känner även oro över pengarna på sina sparkonton och mest oroliga är 18-34 åringar.

Ta del av hela nyheten här.

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com

Mer läsning...

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer
Kvinna tar hjälp av AI för att arbeta med textanalys

Få framtidens marknadsanalys och nya kundinsikter med hjälp av AI

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
person på väg ut från kontoret

8 tips för att lyckas med medarbetarundersökningen

Är det dags att göra en medarbetarundersökning ? Spana då in vår checklista med 8 avgörande tips för att lyckas med just medarbetarundersökningen.
läs mer