3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem

Rysslands invasion av Ukraina påverkar både svensk och global ekonomi. I april skickade Sveriges finansminister ut ett pressmeddelande där det framgick att svensk och global ekonomi påverkas av Rysslands invasion av Ukraina, bland annat genom stigande priser på energi och livsmedel, minskad handel och ökad osäkerhet på finansiella marknader.

Vår senaste undersökning visar att 7 av 10 svenskar känner sig trygga med sina banker men att 3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem på grund av eventuella räntehöjningar. 3 av 10 känner även oro över pengarna på sina sparkonton och mest oroliga är 18-34 åringar.

Ta del av hela nyheten här.

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring + hälsa

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com

Mer läsning...

glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer

Bjurfors

Bjurfors har sedan 2007 mätt kundnöjdheten hos både köpare och säljare för att få agerbara insikter i sitt arbete.  Nu berättar Fredrik Kullman, vd, om hur de genom mätningen når framgång.
läs mer
varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer