ai origo group

Demo: Vår AI-lösning

Testa på vår AI-lösning

Vi hakade på AI-tåget tidigt och vågar påstå att dess superkraft i kombination med vår egen analysförmåga och kompetens kommer kunna hjälpa dig att fatta extra bra beslut framåt. Vårt AI-team har implementerat nya funktioner i våra egna system som gör det enklare att hitta samband mellan olika faktorer då data kombineras på ett helt nytt sätt. Detta kommer ge dig snabbare och bättre rekommendationer kring bland annat ledarskap, varumärke och kundnöjdhet. Målet för oss på Origo Group har varit att gå all in och ligga långt fram i branschen – för att nå dit har vi använt de AI-verktyg som finns, tvistat våra befintliga erbjudanden och slutligen utvecklat ännu bättre lösningar. Vi är otroligt stolta och ivriga på att få dema vår AI-lösning för dig!

Gratis demo - följ med in i framtiden!

Vad innebär vår AI-lösning för dig?

  • Fördjupad analys: Arbeta med stora datamängder på ett helt nytt sätt.
  • Högre hastighet: Våra AI-modeller arbetar dygnet runt, vilket innebär snabbare insikter.
  • Bättre beslutsfattande: Kombinerade analyser ad hoc, trender och mer avancerade brytningar.
  • Effektiva slutsatser: Tolka trender och dra slutsatser på ett nytt och effektivt sätt.
  • Framtidens teknologi: Vår branscherfarenhet kombineras med de mest effektiva AI-modellerna.
Ai-robot

“Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system. Med hjälp av AI-stödet går exempelvis textanalyserna och summering av undersökningsresultaten snabbare. Du behöver inte längre vänta på att analyserna ska bli klara utan rent konkret bestämmer du när du vill ha summeringen och ett klick senare har du den på skärmen.”

–  Henrik Löfving, CIO, Origo Group.

Mer läsning...

Medarbetarundersökning eller pulsmätning - skillnader och fördelar

Medarbetarundersökningar och pulsmätningar är någonting som görs för att kunna tracka detta, men vad är egentligen skillnaden mellan en medarbetarundersökning och en pulsmätning? Låt oss förklara!
läs mer
ai origo group

Demo: Vår AI-lösning

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer