Dina Försäkringar och Euro Accident – vinnare i Förmedlarnas val 2022

I över 10 år har Origo Group följt nöjdheten bland Sveriges försäkringsförmedlare gällande vad de tycker om samarbetet med de stora försäkringsbolagen. Totalt har 346 telefonintervjuer inom liv- och sakförsäkringar genomförts för att bland annat ta reda på servicegrad, relationer med mäklarhus och konkurrenskraftiga avgifter. Nu är årets vinnare utsedda:

Grattis säger vi till Dina Försäkringar 🥇 och Euro Accident 🥇 som är vinnarna inom kategorierna Sakförsäkring respektive Livförsäkring i Förmedlarnas val 2022!

Vi passar även på att uppmärksamma SPP och If Insurance som placerar sig högt och vinner priser i flera delkategorier.🏆

Priset ”Förmedlarnas val” baseras på en sammanvägning av tre frågor; helhetsomdöme, förväntansbild och rekommendationsvilja. Läs mer om branschmätningen och de olika delkategorierna i dagens nyhet.

Mer läsning...

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

3 snabba fakta om Generation Z

Tips: 3 snabba fakta om Gen Z (Generation Z) som är födda i mitten av 90-talet fram till 2015. Visste du exempelvis att Generation Z har ett uppmärksamhetsspann på 8 sekunder. Ungefär lika lång tid som det antagligen tar för dig att läsa detta.
läs mer

Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen? Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline - för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.
läs mer

Hör av dig så kan vi prata vidare.

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com