Dina Försäkringar och Euro Accident – vinnare i Förmedlarnas val 2022

I över 10 år har Origo Group följt nöjdheten bland Sveriges försäkringsförmedlare gällande vad de tycker om samarbetet med de stora försäkringsbolagen. Totalt har 346 telefonintervjuer inom liv- och sakförsäkringar genomförts för att bland annat ta reda på servicegrad, relationer med mäklarhus och konkurrenskraftiga avgifter. Nu är årets vinnare utsedda:

Grattis säger vi till Dina Försäkringar 🥇 och Euro Accident 🥇 som är vinnarna inom kategorierna Sakförsäkring respektive Livförsäkring i Förmedlarnas val 2022!

Vi passar även på att uppmärksamma SPP och If Insurance som placerar sig högt och vinner priser i flera delkategorier.🏆

Priset ”Förmedlarnas val” baseras på en sammanvägning av tre frågor; helhetsomdöme, förväntansbild och rekommendationsvilja. Läs mer om branschmätningen och de olika delkategorierna i dagens nyhet.

Mer läsning...

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer
Kvinna tar hjälp av AI för att arbeta med textanalys

Få framtidens marknadsanalys och nya kundinsikter med hjälp av AI

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
person på väg ut från kontoret

8 tips för att lyckas med medarbetarundersökningen

Är det dags att göra en medarbetarundersökning ? Spana då in vår checklista med 8 avgörande tips för att lyckas med just medarbetarundersökningen.
läs mer

Hör av dig så kan vi prata vidare.

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com