Dina Försäkringar och Euro Accident – vinnare i Förmedlarnas val 2022

I över 10 år har Origo Group följt nöjdheten bland Sveriges försäkringsförmedlare gällande vad de tycker om samarbetet med de stora försäkringsbolagen. Totalt har 346 telefonintervjuer inom liv- och sakförsäkringar genomförts för att bland annat ta reda på servicegrad, relationer med mäklarhus och konkurrenskraftiga avgifter. Nu är årets vinnare utsedda:

Grattis säger vi till Dina Försäkringar 🥇 och Euro Accident 🥇 som är vinnarna inom kategorierna Sakförsäkring respektive Livförsäkring i Förmedlarnas val 2022!

Vi passar även på att uppmärksamma SPP och If Insurance som placerar sig högt och vinner priser i flera delkategorier.🏆

Priset ”Förmedlarnas val” baseras på en sammanvägning av tre frågor; helhetsomdöme, förväntansbild och rekommendationsvilja. Läs mer om branschmätningen och de olika delkategorierna i dagens nyhet.

Mer läsning...

glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer

Bjurfors

Bjurfors har sedan 2007 mätt kundnöjdheten hos både köpare och säljare för att få agerbara insikter i sitt arbete.  Nu berättar Fredrik Kullman, vd, om hur de genom mätningen når framgång.
läs mer
varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer

Hör av dig så kan vi prata vidare.

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring + hälsa

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com