Nya uppdateringar i Great Rate

Ibland behöver man inte överarbeta saker och ting… Speciellt inte när man arbetar med proffs!⭐ Vi har nämligen klurat på hur vi ska presentera alla fina uppdateringar som skett med Great Rate de senaste två åren, men sen klev Ted upp på ett frukostmöte och gjorde det med bravur. Som tur är var mötet inspelat och som pricken över i tittade vår HR-Chef Lotta in för att ge sin bild av användarupplevelsen.

Är du nyfiken på feedback- och pulsmätningsverktyget Great Rate och hur det kan användas för att mäta samt förbättra kund- och medarbetarupplevelse i din verksamhet?

Häng med på vårt frukostmöte och fyll i formuläret här för ett eget möte med Ted!

Mer läsning...

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer
Kvinna tar hjälp av AI för att arbeta med textanalys

Få framtidens marknadsanalys och nya kundinsikter med hjälp av AI

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
person på väg ut från kontoret

8 tips för att lyckas med medarbetarundersökningen

Är det dags att göra en medarbetarundersökning ? Spana då in vår checklista med 8 avgörande tips för att lyckas med just medarbetarundersökningen.
läs mer