Nya uppdateringar i Great Rate

Ibland behöver man inte överarbeta saker och ting… Speciellt inte när man arbetar med proffs!⭐ Vi har nämligen klurat på hur vi ska presentera alla fina uppdateringar som skett med Great Rate de senaste två åren, men sen klev Ted upp på ett frukostmöte och gjorde det med bravur. Som tur är var mötet inspelat och som pricken över i tittade vår HR-Chef Lotta in för att ge sin bild av användarupplevelsen.

Är du nyfiken på feedback- och pulsmätningsverktyget Great Rate och hur det kan användas för att mäta samt förbättra kund- och medarbetarupplevelse i din verksamhet?

Häng med på vårt frukostmöte och fyll i formuläret här för ett eget möte med Ted!

Mer läsning...

Medarbetarundersökning eller pulsmätning - skillnader och fördelar

Medarbetarundersökningar och pulsmätningar är någonting som görs för att kunna tracka detta, men vad är egentligen skillnaden mellan en medarbetarundersökning och en pulsmätning? Låt oss förklara!
läs mer
ai origo group

Demo: Vår AI-lösning

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer