Nya uppdateringar i Great Rate

Ibland behöver man inte överarbeta saker och ting… Speciellt inte när man arbetar med proffs!⭐ Vi har nämligen klurat på hur vi ska presentera alla fina uppdateringar som skett med Great Rate de senaste två åren, men sen klev Ted upp på ett frukostmöte och gjorde det med bravur. Som tur är var mötet inspelat och som pricken över i tittade vår HR-Chef Lotta in för att ge sin bild av användarupplevelsen.

Är du nyfiken på feedback- och pulsmätningsverktyget Great Rate och hur det kan användas för att mäta samt förbättra kund- och medarbetarupplevelse i din verksamhet?

Häng med på vårt frukostmöte och fyll i formuläret här för ett eget möte med Ted!

Mer läsning...

tjej undersöker priset på en hatt för att avgöra om hon vill köpa den eller inte

Inför prissättning: Mät målgruppens preferenser och betalningsvilja

Vad är din vara eller tjänst värd för kunden? Det är en svår fråga att gissa sig till. Speciellt när inflationen har kommit påverka våra plånböcker. Men, det finns ett enkelt sätt att ta reda på det och hamna så rätt som möjligt.
läs mer

Nya uppdateringar i Great Rate

Se när Ted Axelsson visar uppdateringarna med Great Rate under ett frukostmöte. Vår HR-chef Lotta Widercrantz tittade in för att ge sin bild av användarupplevelsen.
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer