Fortsatt förtroende att genomföra SL:s ombordmätningar

Idag fastställdes det att vi får förtroendet att genomföra Trafikförvaltningens undersökning Upplevd kvalitet under ett antal år framöver.

Samarbetet innebär att varje månad kommer mäta kundernas nöjdhet med sina resor ombord.

– Vi är stolta över att få fortsatt förtroende från Trafikförvaltningen. Avtalet är ett av de största i vår bransch och ett tydligt tecken på vår styrka inom den offentliga sektorn i allmänhet och inom trafik i synnerhet, säger Roland Gustavsson, VD på Origo Group.

Ta del av hela nyheten här.

Mer läsning...

glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer

Bjurfors

Bjurfors har sedan 2007 mätt kundnöjdheten hos både köpare och säljare för att få agerbara insikter i sitt arbete.  Nu berättar Fredrik Kullman, vd, om hur de genom mätningen når framgång.
läs mer
varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer