Fortsatt förtroende att genomföra SL:s ombordmätningar

Idag fastställdes det att vi får förtroendet att genomföra Trafikförvaltningens undersökning Upplevd kvalitet under ett antal år framöver.

Samarbetet innebär att varje månad kommer mäta kundernas nöjdhet med sina resor ombord.

– Vi är stolta över att få fortsatt förtroende från Trafikförvaltningen. Avtalet är ett av de största i vår bransch och ett tydligt tecken på vår styrka inom den offentliga sektorn i allmänhet och inom trafik i synnerhet, säger Roland Gustavsson, VD på Origo Group.

Ta del av hela nyheten här.

Mer läsning...

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

3 snabba fakta om Generation Z

Tips: 3 snabba fakta om Gen Z (Generation Z) som är födda i mitten av 90-talet fram till 2015. Visste du exempelvis att Generation Z har ett uppmärksamhetsspann på 8 sekunder. Ungefär lika lång tid som det antagligen tar för dig att läsa detta.
läs mer

Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen? Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline - för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.
läs mer