Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen?🔍 Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline – för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.

– Med den här undersökningen vill vi uppmärksamma vilka risker eller problem som anställda upplever på sina arbetsplatser så att arbetsgivare kan vidta åtgärder för att minska dem, säger Sandra Sköld, marknadsansvarig på EcoOnline.

Visste du exempelvis att…
… flera arbetsgivare saknar arbetsmiljöpolicy?
… det finns en bristfällig utbildning kring kemikaliehantering?
… arbetsmiljöfrågor väger tungt vid val av arbetsplats?

Ta del av hela nyheten här eller gå direkt till resultatet 

Mer läsning...

glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer

Bjurfors

Bjurfors har sedan 2007 mätt kundnöjdheten hos både köpare och säljare för att få agerbara insikter i sitt arbete.  Nu berättar Fredrik Kullman, vd, om hur de genom mätningen når framgång.
läs mer
varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer