Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen?🔍 Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline – för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.

– Med den här undersökningen vill vi uppmärksamma vilka risker eller problem som anställda upplever på sina arbetsplatser så att arbetsgivare kan vidta åtgärder för att minska dem, säger Sandra Sköld, marknadsansvarig på EcoOnline.

Visste du exempelvis att…
… flera arbetsgivare saknar arbetsmiljöpolicy?
… det finns en bristfällig utbildning kring kemikaliehantering?
… arbetsmiljöfrågor väger tungt vid val av arbetsplats?

Ta del av hela nyheten här eller gå direkt till resultatet 

Mer läsning...

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

3 snabba fakta om Generation Z

Tips: 3 snabba fakta om Gen Z (Generation Z) som är födda i mitten av 90-talet fram till 2015. Visste du exempelvis att Generation Z har ett uppmärksamhetsspann på 8 sekunder. Ungefär lika lång tid som det antagligen tar för dig att läsa detta.
läs mer

Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen? Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline - för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.
läs mer