kundupplevelse origo group

5 steg till en bättre kundupplevelse

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Bra kundupplevelser – en förutsättning för lojala kunder och långsiktig lönsamhet

Det går snabbt i den digitala världen – kunderna är ständigt uppkopplade, förberedda och informerade, otåliga och ombytliga – man måste fånga intresset snabbt och infria (gärna överträffa) kundens förväntningar. Därför gäller det att förstå sina kunder på djupet, deras behov och drivkrafter och vad som skapar värde i er relation.

Det finns olika sätt att jobba för att förstå kundupplevelsen. Vi brukar prata om strategiska och operativa kundinsikter samt kvantitativa och kvalitativa undersökningar. I den här guiden förklarar vi lite mer och ger dig 5 steg på vägen till en bättre kundupplevelse.

Ja, jag vill ha guiden!


Detta innehåller guiden:

  • Olika typer av insikter
  • Kartlägg kundresan
  • Mät viktiga KPI:er löpande
  • Kvalitativt för fördjupad förståelse
  • Presentera insikterna på ett lättillgängligt sätt

Hör av dig!

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Fler guider

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer
Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer