kundupplevelse origo group

5 steg till en bättre kundupplevelse

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Bra kundupplevelser – en förutsättning för lojala kunder och långsiktig lönsamhet

Det går snabbt i den digitala världen – kunderna är ständigt uppkopplade, förberedda och informerade, otåliga och ombytliga – man måste fånga intresset snabbt och infria (gärna överträffa) kundens förväntningar. Därför gäller det att förstå sina kunder på djupet, deras behov och drivkrafter och vad som skapar värde i er relation.

Det finns olika sätt att jobba för att förstå kundupplevelsen. Vi brukar prata om strategiska och operativa kundinsikter samt kvantitativa och kvalitativa undersökningar. I den här guiden förklarar vi lite mer och ger dig 5 steg på vägen till en bättre kundupplevelse.

Ja, jag vill ha guiden!


Detta innehåller guiden:

  • Olika typer av insikter
  • Kartlägg kundresan
  • Mät viktiga KPI:er löpande
  • Kvalitativt för fördjupad förståelse
  • Presentera insikterna på ett lättillgängligt sätt

Hör av dig!

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Fler guider

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer