kundupplevelse origo group

5 steg till en bättre kundupplevelse

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Bra kundupplevelser – en förutsättning för lojala kunder och långsiktig lönsamhet

Det går snabbt i den digitala världen – kunderna är ständigt uppkopplade, förberedda och informerade, otåliga och ombytliga – man måste fånga intresset snabbt och infria (gärna överträffa) kundens förväntningar. Därför gäller det att förstå sina kunder på djupet, deras behov och drivkrafter och vad som skapar värde i er relation.

Det finns olika sätt att jobba för att förstå kundupplevelsen. Vi brukar prata om strategiska och operativa kundinsikter samt kvantitativa och kvalitativa undersökningar. I den här guiden förklarar vi lite mer och ger dig 5 steg på vägen till en bättre kundupplevelse.

Ja, jag vill ha guiden!


Detta innehåller guiden:

  • Olika typer av insikter
  • Kartlägg kundresan
  • Mät viktiga KPI:er löpande
  • Kvalitativt för fördjupad förståelse
  • Presentera insikterna på ett lättillgängligt sätt

Hör av dig!

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar & Energi

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Fler guider

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer