GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Turist, javisst! Nu är det dags att maxa gästupplevelsen.

Sommar, sol och semestertider är äntligen här! För många är det den mest efterlängtade årstiden då vi kan njuta av varma dagar och härliga äventyr. Inom nöjes- och besöksnäringen är det högsäsong för restauranger, hotellverksamheter, museum, festivalarrangemang och nöjesparker. Det är nu viktigt att skapa minnesvärda upplevelser för gästerna. För att göra detta kan det vara bra att fokusera lite extra på området kundupplevelse under denna period.

Origo Groups checklista med 8 tips att checka av hjälper dig att identifiera sätt att förbättra gästens upplevelse under sommarbesöket. Genom att följa våra tips kan du skapa ett ännu mer minnesvärt och givande äventyr för de som kommer och besöker er i sommar – och bli den perfekta platsen för avkoppling, underhållning och glada minnen!

Ja, jag vill ha guiden


Checklistan innehåller boxar och info om nedan:

  • Förberedelse
  • Skapa ett minnesvärt första intryck
  • Optimera gästernas fysiska & emotionella upplevelse
  • Erbjud ett unikt & differentierat besök
  • Kommunicera tydligt & effektivt
  • Mät & utvärdera gästernas upplevelser
  • Inspektera fältet
  • Fortsätt utvecklas och förbättras

Vill du veta mer?

Karin
Hedelin-Lundén

Affärsområdeschef Privat sektor

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com

Fler guider

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer