Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Turist, javisst! Nu är det dags att maxa gästupplevelsen.

Sommar, sol och semestertider är äntligen här! För många är det den mest efterlängtade årstiden då vi kan njuta av varma dagar och härliga äventyr. Inom nöjes- och besöksnäringen är det högsäsong för restauranger, hotellverksamheter, museum, festivalarrangemang och nöjesparker. Det är nu viktigt att skapa minnesvärda upplevelser för gästerna. För att göra detta kan det vara bra att fokusera lite extra på området kundupplevelse under denna period.

Origo Groups checklista med 8 tips att checka av hjälper dig att identifiera sätt att förbättra gästens upplevelse under sommarbesöket. Genom att följa våra tips kan du skapa ett ännu mer minnesvärt och givande äventyr för de som kommer och besöker er i sommar – och bli den perfekta platsen för avkoppling, underhållning och glada minnen!

Ja, jag vill ha guiden


Checklistan innehåller boxar och info om nedan:

  • Förberedelse
  • Skapa ett minnesvärt första intryck
  • Optimera gästernas fysiska & emotionella upplevelse
  • Erbjud ett unikt & differentierat besök
  • Kommunicera tydligt & effektivt
  • Mät & utvärdera gästernas upplevelser
  • Inspektera fältet
  • Fortsätt utvecklas och förbättras

Vill du veta mer?

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Fler guider

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer