De 4 största utmaningarna med varumärkesarbetet

MARKNADS- OCH KOMMUNIKATIONSCHEFER BERÄTTAR

“Våra 4 största utmaningar med varumärkesarbetet”

Arbetar du också med att stärka ditt företags varumärke? Då har du kommit rätt! Vi har tagit reda på vad marknadschefer och kommunikationschefer dagligen utmanas med när det kommer till varumärkesaktiviteter – och det visar sig att det finns många gemensamma problemområden, men även områden som fungerar bra. I rapporten nedan har vi presenterat de 4 vanligaste utmaningarna med det dagliga varumärkesarbetet. Känner du igen dig?

Ja, jag vill ha koll på trenderna!

Detta innehåller bland annat rapporten:

  • Så få marknads-/kommunikationschefer arbetar med segmentering (och vad är egentligen fördelen med att göra det?)
  • Marknadsbudgeten, räcker den egentligen?
  • Hur många har en varumärkesplattform och hur svårt är det egentligen att få den förankrad?

Hör av dig!

Maria
Hildell

Ansvarig Varumärkesundersökningar

+46 709 581030 maria.hildell@origogroup.com

Fler guider

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer