6 vanliga misstag när du gör en kundundersökning

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

6 vanliga misstag när du gör en kundundersökning – och så gör du för att undvika dem! 

Att bedriva ett insiktsarbete är inte lätt. Du vill veta mer om dina kunder för att utveckla er tjänst eller produkt så effektivt som möjligt. För att göra det vill ni skicka ut kundundersökningar som levererar relevanta svar. Dessutom vill du troligtvis kunna visa för ledningen att det här är en viktig del i företagets framgång. Men även om du har fått med dig ledningen, skickar ut genomtänka frågor så flyter inte alltid hela processen så bra som du vill.

Vi har i över 20 år hjälpt företag att bedriva insiktsarbeten och har under den här tiden stött på alla misstag i boken. Misstag som kostar tid, pengar och skapar mer stress än framgång.

Vi vill inte att du ska gå i samma fällor och begå samma misstag, därför har vi tagit fram en guide för att vägleda dig rätt. Vi vill visa vilka som är de vanligaste misstagen företag gör i sina insiktsarbeten och ge konkreta råd på hur du kan undvika dem.

Ja, jag vill ha guiden!

Fyll i formuläret för att få guiden till din mejl.


Detta får du reda på i guiden:

  • Hur du får med dig ledningen, även om de är tveksamma till vikten av kundundersökningar. 
  • Varför du aldrig borde skicka en kundundersökning till hela kundlistan. 
  • Hur du ska ställa frågor som får in relevanta svar, utan att locka med presentcheckar som belöning. 
  • Varför en kundundersökning bara får ha ett syfte. 
  • Det hemliga knepet som gör att undersökningen talar till kundens känslor och frustrationer snarare än att den utgår från gissningar. 
  • Hur ni ska ta hand om svaren efter undersökningen, för att få ut maximal effekt och utvecklas som organisation. 

Hör av dig!

Karin
Hedelin-Lundén

Affärsområdeschef Privat sektor

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com

Fler guider

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer