Läsvärt

Kunskap

Ta del av mallar, guider, webinar med mera på vår kunskapssida

Kunskap

Undersökning: Hållbarhet och influencer

Origo Group har genomfört två undersökningar för att se hur vi svenskar som konsumenter påverkas av hållbarhetsfrågan och influencers. Undersökningarna genomfördes på 1033 personer som fick svara på frågor om deras konsumtionsbeteende.

Läs mer

Webinar: Varför är varumärket viktigare än någonsin?

Det finns många tydliga trender som pekar på att det är viktigare än någonsin att investera i varumärket. Under webinariet får du lära dig hur du pitchar för ledningen att driva utvecklingen av ert varumärke. Samt vad för underlag du behöver för att skapa ett framgångsrikt resultat.

Läs mer

Guide: Varför är varumärket viktigare än någonsin?

Det finns många tydliga trender som pekar på att det är viktigare än någonsin att investera i varumärket.

Läs mer

Guide: Hur får du fram rätt underlag för varumärkesresan

Oftast är det personer som har ansvar för varumärken, kundupplevelser och marknadsföring som driver frågan kring varumärkesutveckling. Det är sällan som initiativet kommer från ledningsgruppen. Därför är det viktigt att förstå i vilka situationer vi måste lyfta frågan extra tydligt, och kunna redogöra för varför företaget behöver agera och vad som behöver göras.

Läs mer

Mall: Hur levererar man pitchen för ett varumärkesprojekt till ledningen?

Varför ska man egentligen skapa ett starkt varumärke? Jo, för att ett starkt varumärke stärker din position på marknaden och gör att du säljer mer.Men att få ledningen och övriga i organisationen med på tåget kan vara en utmaning. Vår Powerpoint mall ger dig stöd för att få ledningen att förstå varför varumärket är viktig och tar upp frågor som:

Läs mer

Nyheter

Läs de senaste nyheter från Origo Group

Nyheter