6 fallgropar när du bygger varumärke

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

6 vanliga fallgropar och misstag vid varumärkesbygge – och så undviker du dem!

Dags att stärka varumärket, det kan vara ungefär hur svårt och enkelt som helst. Kanske tillhör du den som kommunicerar som en galning med er målgrupp – utan att något faktiskt händer. Er produkt/tjänst är ju egentligen likvärdig, eller bättre, än konkurrenterna – men varför syns det inte i resultatet? Häng med på vår djupdykning där vi går igenom sex vanliga fallgropar och misstag kring varumärkesbyggande. Hur många fallgropar kan du undvika?

Ja, jag vill ha koll på trenderna!

Fyll i formuläret så skickar vi den till din mejl.


Detta får du reda på i guiden:

  • Så förankrar du ditt varumärke
  • Så ser du till att varumärket har ett högre syfte
  • Så får du koll på din målgrupp
  • Så kommunicerar du till rätt person, i rätt kanal vid rätt tidpunkt
  • Så hittar du din position på marknaden
  • Så fokuserar du framåt

Hör av dig!

Origo Group

Maria Celén Törnqvist

CSO

Fler guider

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer