Färdiga AI-lösningar ger nya insikter

Vi är fast beslutna om att driva och leda vägen framåt för att kunna erbjuda kraftfulla och effektiva analyser. För att kunna nå dit är AI en betydande superkraft samt en pålitlig partner som vi redan nu lyckats integrera med våra befintliga processer och system. Detta innebär flera positiva saker:

  • Med hjälp av AI-stöd i analysarbetet går det att arbeta med stora datamängder på ett helt nytt och fördjupande sätt.
  • Som komplement till våra skickliga mänskliga analytiker blir AI en extra kraft som arbetar dygnet runt för dig vilket gör att allt går snabbare.
  • Du kan nu göra mer kombinerade analyser ad hoc och se mönster och mer avancerade brytningar.
  • Vår erfarenhet av branschen kombineras effektivt med framtidens mest effektiva AI-modeller

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.

Med hjälp av AI-stödet går exempelvis textanalyserna och summering av undersökningsresultaten snabbare. Du behöver inte längre vänta på att analyserna ska bli klara utan rent konkret bestämmer du när du vill ha summeringen och ett klick senare har du den på skärmen. Smidigt, va?

– Våra kunder har efterfrågat AI-lösningar och vi såg till att vara snabba på bollen. Vi ser det som en stor sak för vår bransch och vill nyttja AI:s superkraft för våra kunders bästa. Idag har vi ett team som arbetar aktivt för att vara med och forma framtidens marknadsanalysbransch, säger Henrik Löfving, CIO på Origo Group.

Ai-robot

Gratis demo - följ med in i framtiden!

Mer läsning...

Medarbetarundersökning eller pulsmätning - skillnader och fördelar

Medarbetarundersökningar och pulsmätningar är någonting som görs för att kunna tracka detta, men vad är egentligen skillnaden mellan en medarbetarundersökning och en pulsmätning? Låt oss förklara!
läs mer
ai origo group

Demo: Vår AI-lösning

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer