Utveckla bättre lösningar med

Användartester

Användartester

Utveckla bättre lösningar!

Lanseringar av ny funktionalitet i digitala verktyg och lösningar sker i allt tätare takt och nya moderna tjänster och applikationer växer fram från flera håll. För denna typ av tjänster är användartester nyckeln till framgång. Det är vi övertygade om. För att nå framgång på marknaden är användartester ett bra sätt att undersöka hur det digitala beteendet ser ut. Användartester ger förståelse för hur behoven och det digitala beteendet hos era kunder ser ut.

När används användartester?

Användartester används inom flertalet områden. Här är ett par exempel:

  • Vid utveckling av digitala gränssnitt och tjänstedesign
  • Vid förnyelse av webbplatser
  • Vid utveckling av ny funktionalitet i digitala verktyg

Rätt metod för er marknads­undersökning

Vi genomför alla undersökningar med egen personal. Det gör att vi snabbt kan
välja rätt metod, säkra resurser och garantera kvalitet oavsett om det handlar om kvantitativa eller kvalitativa undersökningar.

Läs mer om våra undersökningsmetoder HÄR

Användartester som ger insikter

Tillsammans med Origo Group får era användartester insiktsfullt resultat. Våra erfarna konsulter har arbetat med användartester länge och har gedigen kunskap för att guida er rätt. Vi hjälper dig hitta metoderna som passar dig och ditt företag bäst.

Hör av dig, så hjälper vi till att hitta rätt!

Maria
Celén Törnqvist

Försäljningschef Privat sektor

+46 70 766 80 64 maria.celen@origogroup.com

Det senaste från oss:

webinar medarbetartrender 2024 origo group

Medarbetartrender 2024

Webinar 6 mars: Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer

TENA

TENA har nyligen gjort en undersökning i Norden för att få reda på hur det ser ut för kvinnor när det kommer till klimakteriet (och dess olika faser) samt urinläckage. Resultatet? Ny förståelse, anpassad kommunikation och möjlighet att hjälpa.
läs mer