Utveckla bättre lösningar med

Användartester

Användartester

Utveckla bättre lösningar!

Lanseringar av ny funktionalitet i digitala verktyg och lösningar sker i allt tätare takt och nya moderna tjänster och applikationer växer fram från flera håll. För denna typ av tjänster är användartester nyckeln till framgång. Det är vi övertygade om. För att nå framgång på marknaden är användartester ett bra sätt att undersöka hur det digitala beteendet ser ut. Användartester ger förståelse för hur behoven och det digitala beteendet hos era kunder ser ut.

När används användartester?

Användartester används inom flertalet områden. Här är ett par exempel:

  • Vid utveckling av digitala gränssnitt och tjänstedesign
  • Vid förnyelse av webbplatser
  • Vid utveckling av ny funktionalitet i digitala verktyg

Rätt metod för er marknads­undersökning

Vi genomför alla undersökningar med egen personal. Det gör att vi snabbt kan
välja rätt metod, säkra resurser och garantera kvalitet oavsett om det handlar om kvantitativa eller kvalitativa undersökningar.

Läs mer om våra undersökningsmetoder HÄR

Användartester som ger insikter

Tillsammans med Origo Group får era användartester insiktsfullt resultat. Våra erfarna konsulter har arbetat med användartester länge och har gedigen kunskap för att guida er rätt. Vi hjälper dig hitta metoderna som passar dig och ditt företag bäst.

Hör av dig, så hjälper vi till att hitta rätt!

Maria
Celén Törnqvist

Försäljningschef Privat sektor

+46 70 766 80 64 maria.celen@origogroup.com

Det senaste från oss:

Medarbetarundersökning eller pulsmätning - skillnader och fördelar

Medarbetarundersökningar och pulsmätningar är någonting som görs för att kunna tracka detta, men vad är egentligen skillnaden mellan en medarbetarundersökning och en pulsmätning? Låt oss förklara!
läs mer
ai origo group

Demo: Vår AI-lösning

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
glada medarbetare

8 sätt att skapa en mer innovativ och lärande företagskultur

Våra senaste undersökning visar att 35% av medarbetarna inte känner att de utvecklas på sin arbetsplats. Så kan vi såklart inte ha det! Här är åtta förslag på hur du skapar en mer innovativ och lärande företagskultur.
läs mer