O-bussen

Vil du ställa en eller några frågor till allmänheten? Då är O-bussen, vår syndikerade och nationellt representativa tjänst, något för dig!
Fråga allmänheten!

Snabb nordisk webbpanel

Vill du uttala dig om den svenska eller nordiska befolkningen i din kommunikation eller få snabbt svar från allmänheten på en specifik fråga?

O-bussen, som vi kallar den till vardags, är en syndikerad tjänst där alla som vill ha nationellt representativa svar på sina frågor kan vara med, när som helst. På ett par dagar kan vi få tag i den vuxna allmänheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland med deras svar på din specifika fråga. Svaren kan sen brytas ner på t.ex. kön, ålder och region.

Vad vill du fråga allmänheten?
kvinna står på bussen och svarar på frågor i sin mobiltelefon

Priser och frågor om O-bussen

För svar från 1000 personer tillämpar vi en startavgift och därefter ett pris per standardfråga.

Använd formuläret för att ge oss en indikation på vad du önskar ta reda på så återkopplar vi till dig så snart vi kan!

 

 

Hör av dig!

Maria
Celén Törnqvist

Försäljningschef Privat sektor

+46 70 766 80 64 maria.celen@origogroup.com

Nyheter från O-bussen:

8 av 10 vill vidareutvecklas, bredda sin kompetens och byta karriär eller arbetsgivare

Vår senaste undersökning mot den svenska allmänheten visar att 8 av 10 medarbetare vill vidareutvecklas, bredda sin kompetens, byta karriär eller arbetsgivare. Siffrorna hintar om att det är dags för många arbetsgivare att ställa om.
läs mer

Inflationen – så här tror sig svenskarna konsumera i höst

Vad har inflationen för påverkan på de svenska konsumenternas köpbeteende? Vi har genomfört en trendspaning på hur svenskarna tror sig spendera sina pengar hösten 2022 och den enda vinnaren är secondhand-kategorin.
läs mer
Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem

Rysslands invasion av Ukraina påverkar både svensk och global ekonomi. Trots att 7 av 10 svenskar känner sig trygga med sina banker visar vår senaste undersökning att 3 av 10 känner oro över att behöva sälja sitt hem.
läs mer

14 procent av svenskarna ändrar sitt julfirande för klimatet

Enligt vår undersökning planerar 14% av svenskarna att ändra sitt julfirande i år jämfört med tidigare år på grund av påverkan från COVID-19 pandemin och ökad medvetenhet om klimatfrågor.
läs mer