SÅ SKAPAR DU LÖNSAMHET I EN SVAJIG OMVÄRLD

Webinar med Amazon, Elgiganten, Swedish E-commerce Academy och Origo Group

Under 45 minuter grottar vi ner oss ordentligt i e-handel tillsammans med några av Sveriges största varumärken: Amazon, Elgiganten och Swedish E-Commerce Academy. Lyssna på hur du kan navigera utmaningar, hitta smarta lösningar och nå framgång och lönsamhet trots lågkonjunktur. Vårt webinar avrundas med en gemensam paneldiskussion och självklart har du som deltagare möjlighet att ställa frågor till talarna.

Vårt webinar hölls den 18 oktober men du kan se det igen här nedan.

loggor

På 45 minuter får du veta

  • Så får du din e-handel att växa trots inflation.
  • Avgörande framgångsstrategier inom e-handel (startups och etablerade)
  • Insiktsarbetet som hjälper dig förstå den svenska och internationella marknaden.
  • Framtidens trender och utmaningar inom e-handel.
  • Amazons och Elgigantens arbetssätt för framgångsrik e-handel.

 

Talare

Amazon & Swedish E-commerce Academy

Christopher Skogfeldt

Business Development Manager

Elgiganten

Jimmie Pettersson

E-handelschef

Origo Group

Maria Hildell

Varumärkesexpert

Tjej hämtar paket

Amazon Sverige

Amazon, en av världens största e-handel, startade i Sverige 2020. I dagsläget har Amazon en miljon anställda och företagets butiker finns i 18 länder utspridda över fem kontinenter. Utbudet är gigantiskt och enbart i den svenska butiken erbjuds fler än 150 miljoner produkter.

Elgiganten

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3 725 anställda och 177 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor som gallerior.

Swedish E-Commerce Academy

Swedish E-Commerce Academy är ett samarbete mellan Business Sweden, Almi, Amazon Sverige och Regional Exportsamverkan Skåne som syftar till att bygga Sveriges ledande utbildningsplattform online för att stödja små och medelstora företag (SMEs) inom e-handel. Fokus ligger på såväl inhemsk tillväxt som internationell expansion.

Origo Group

Origo Group är ett ledande insikts- och undersökningsföretag. Vi hjälper beslutsfattare i näringsliv och samhälle att tryggt ta steget in i framtiden. Det gör vi genom att ta fram väl underbyggda insikter om vad kunderna egentligen tycker, hur marknaden utvecklas, hur varumärket uppfattas och hur nöjda medarbetarna är.

origo group