interaktion mellan lärare och elever i ett klassrum

Inlämning av elevprognoser till Skolinspektionen

Skolinspektionen ställer krav på dig som ska starta en ny skola, ett nytt gymnasieprogram eller en ny inriktning. En bristfällig elevprognos, som inte lever upp till Skolinspektionens krav eller som inte visar att elevantalet är tillräckligt stort för att skolan/programmet/inriktningen ska kunna startas och bedrivas långsiktigt, är ett av de vanligaste skälen till avslagen ansökan.

Dessa risker kan vi hjälpa dig att undvika. Vi på Origo Group är störst i Sverige på utvärdering av svensk skola och genomför varje år över 60 elevprognoser där vår erfarenhet och våra kvalitetssäkrade metoder garanterar att prognoserna uppfyller de krav som Skolinspektionen ställer.

De senaste veckorna har flera huvudmän hört av sig till oss för att få hjälp med det sista, avgörande steget – där många fallerar. Låt oss hjälpa dig att göra det vi är bäst i Sverige på, så kan du göra det du är bäst på: att starta upp någonting nytt!

Alla elevprognoser måste vara inlämnade till Skolinspektionen senast 31 januari 2023. Men du kan vara lugn – vi hinner.

Kontakta mig redan idag för bästa möjliga framfart

Peter
Linsér

Ansvarig Skolundersökningar

+46 70 697 85 05 peter.linser@origogroup.com

Mer läsning...

trendspaning 2024

Trendspaning 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett kund- och varumärkesperspektiv!
läs mer
Kvinna tar hjälp av AI för att arbeta med textanalys

Få framtidens marknadsanalys och nya kundinsikter med hjälp av AI

Vi har kommit långt med att implementera AI-stöd i alla delar av vår verksamhet, och inom exempelvis kundundersökningar (CX) finns det redan som tillval i våra system.
läs mer
person på väg ut från kontoret

8 tips för att lyckas med medarbetarundersökningen

Är det dags att göra en medarbetarundersökning ? Spana då in vår checklista med 8 avgörande tips för att lyckas med just medarbetarundersökningen.
läs mer