Origo Group knyter till sig Västtrafik – stärker sig ytterligare inom trafikområdet

Det nya samarbetet mellan Västtrafik och Origo Group kommer att löpa under flera år och innebär att Origo Group blir leverantör av Västtrafiks undersökningstjänster, både kvantitativa och kvalitativa. Det kan exempelvis handla om kundnöjdhet, synen på Västtrafik som samhällsaktör eller inställningen till störningsinformation. En del undersökningar blir återkommande medan andra är mer av ad-hoc karaktär.

– Det blir intressant att se hur vi kan förvalta och utveckla våra kundundersökningar i samarbete med Origo Group, för att kunna förstå de som reser med oss på bästa sätt, säger Jonas Hägglund, avdelningschef på Kundstrategi, Västtrafik.

Läs hela nyheten i vårt pressrum.

Mer läsning...

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

3 snabba fakta om Generation Z

Tips: 3 snabba fakta om Gen Z (Generation Z) som är födda i mitten av 90-talet fram till 2015. Visste du exempelvis att Generation Z har ett uppmärksamhetsspann på 8 sekunder. Ungefär lika lång tid som det antagligen tar för dig att läsa detta.
läs mer

Undersökning om säkerhet och hållbarhet på Sveriges arbetsplatser

Hur säkra & hållbara är Sveriges arbetsplatser egentligen? Det får du svar på via denna färska undersökning som vi genomfört på uppdrag av EcoOnline - för att få en bild över hur medarbetare uppfattar sina arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö, säkerhet & hållbarhet.
läs mer

Hör av dig så kan vi prata vidare.

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar & Energi

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com