5 saker att tänka på när du ska göra pulsmätningar

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Smartare feedback med pulsmätningar

Oavsett hur du mäter och följer upp medarbetares välmående idag är det viktigt att känna till för och nackdelar med olika former av mätningar. Traditionella medarbetarundersökningar har länge fungerat väl men har sina begränsningar när det kommer till flexibilitet och snabbrörlighet. I en föränderlig omvärld där krav och behov förändrar våra förväntningar på medarbetarskap, ledarskap och organisationen som helhet, behöver vi ha en tätare löpande dialog. Vi behöver lyfta ämnen som berör oss till diskussion och tillsammans förbättra vår gemensamma arbetssituation!

I denna guide skriver vi om 5 saker att tänka på när ni ska implementera pulsmätningar i er organisation – detta vill du inte missa!

Ja, jag vill ta reda på tipsen!


Detta innehåller guiden:

  • Gör det enkelt för ledare
  • Få medhåll från styrelse och ledning
  • Mät oftare utan att trötta ut medarbetare
  • Kom igång direkt
  • Mät det som är viktigt för din organisation

Hör av dig!

Anneli
Malaguti

Ansvarig Medarbetarundersökningar

+46 70 778 54 69 anneli.malaguti@origogroup.com

Fler guider

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer