Segmentering

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

Segmenteringens vad, hur och varför

Vår, och många andras erfarenhet, visar att det inte går att vara framgångsrik med en och samma approach överallt. Vilken spelplan väljer ni att spela på – och var fokuserar ni era resurser?

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Detta möjliggör riktade marknadsföringsinsatser som är särskilt utformade för att tillgodose segmentets unika omständigheter och behov.

Ladda ner vår guide genom att fylla i formuläret nedan – och upptäck fler av segmenteringens fördelar.

Ja, jag vill ha guiden


segmentering origo group

Detta innehåller guiden:

  • Vad vill kunden ha?
  • Vilket budskap skall förmedlas?
  • Hur skall budskapet förmedlas till kunderna?
  • Hur kända är vi bland kunderna?
  • Vad tycker kunderna om oss?

Vill du veta mer?

Karin
Hedelin Lundén

Ansvarig Bank & Försäkring

+46 70 859 41 99 karin.hedelin-lunden@origogroup.com

Fler guider

Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer