5 tips som maximerar din kundupplevelse

Så skapar du en kundupplevelse i världsklass

Att arbeta kunddrivet och utifrån kundens behov är ett måste för att nå framgång i en verklighet där makten allt mer flyttas över till kunden. Här är fem tips på vad du bör tänka på när du vill stärka kundupplevelsen.

1. Gå i kundens fotspår

Skapa förståelse för er kunds situation genom en kundresa som kartlägger kundens verklighet, steg för steg – före, under och efter kontakten med er.

2. Prioritera rätt genom strategiska kundinsikter

Strategiska kundundersökningar hjälper dig att förstå kundrelationen på ett övergripande plan, hur den utvecklas över tid och vilka drivkrafter som finns för en stark kundupplevelse.

3. Löpande förbättring genom agerbara insikter

Mät kundupplevelsen löpande genom operativa undersökningar som utgår från kundresan och mäter de moment som är viktigast för just era kunder.

4. Visualisera insikterna

Se till att skapa en digital insiktsplattform som visualiserar era kundinsikter och gör dem lättillgängliga för både dig och resten av verksamheten.

5. Återkoppla och använd resultatet

Ge verksamheten tillgång till insikterna och se till att de används såväl i det strategiska utvecklingsarbetet som det operativa förbättringsarbetet. Genom att löpande arbeta med de nya insikterna kan ni enkelt följa med i trender och agera i realtid vilket maximerar intäkterna.

 

Lär dig mer!

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer

Hör av dig!

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Peter
Götenstedt

Affärsområdeschef Offentlig sektor

+46 76 695 18 99 peter.gotenstedt@origogroup.com