kvinna som arbetar vid sin dator och använder verktyget Tiklo

Tiklo

Glöm papperslistor, pennor och manuella inmatningar i kalkylark. Inspektera den dagliga verksamheten, förenkla och effektivisera rutinerna med Tiklo - för renare, finare, trevligare och säkrare butiker, restauranger, hotell och nöjesparker.
Framtiden för smarta verksamheter

Kontinuerlig förbättring när den är som bäst

Tiklo ger dig bättre koll på verksamheten och rutinerna via ett enkelt och snyggt verktyg som möjliggör att ni kan arbeta smart, löpande och effektivt med alla delar som skapar en bättre kundupplevelse.

Vill du veta mer eller få en demo? Fyll i här:


Detta får du genom Tiklo:

✔ Digitaliserat förbättringsarbete när det är som bäst.
✔ Kommunicera på ett och samma ställe.
✔ AI-stöd via bilder.
✔ Inspektera dagligen, veckovis eller månadsvis och få tillgång till infon när som helst och var som helst.

“Innan var vi tvungna att skriva ut listor, gå runt och fylla i med en penna och sen manuellt mata in datan i ett kalkylark. Det tog tid att föra in och analysera och det kunde bli en hel del manuella fel”

– Carl-Marcus, Kedjekoordinator, Jula AB.

“Vi är stolta över att kunna erbjuda ännu en väg till smarta beslut för din verksamhet. Vi vet att kontinuerlig uppföljning av interna rutiner och att löpande arbeta med förbättringsåtgärder bidrar till bättre kund- och medarbetarupplevelser.”

– Roland Gustavsson, VD, Origo Group.

Case med Jula

Fördubblade effektiviteten

Läs om hur Jula AB gick från kalkylark till automatiserad hantering, fördubblade sin effektivitet och ökade försäljningen med Tiklo.

Läs mer
Tjuvkika!

Tiklo på 3 minuter

Upptäck alla fördelarna med Tiklo.

origo-demo