Så lär du känna dina kunder på riktigt

GRATIS GUIDE ATT LADDA NER

4 steg för ett effektivt CX-arbete

Vill du arbeta kunddrivet på riktigt? Och ta reda på vad dina kunder faktiskt uppskattar och saknar med era tjänster och produkter? Vad kul – då är utvecklingsmöjligheterna för er enorma!  Genom ett genomtänkt CX-arbete får du fördjupade kunskaper om din kundgrupp och en bredare förståelse för er verksamhet. Resultatet? Nya pricksäkra tjänster, tydligare kommunikation och lösningar som stärker ert företag i grunden.

Så hur du ska börja? Och vilka steg bör du ta för att få ut användbara svar som ger er lönsamhet i längden?  Vår guide beskriver steg-för-steg hur du utför ett givande CX-arbete, från startgropen till faktiskt resultat. Fyll i formuläret nedan så skickar vi guiden till dig.

Ja, jag vill läsa guiden!


Detta får du hjälp med i guiden:

  1. Hur du påbörjar och etablerar CX-arbetet internt
  2. Kartläggning av kundresan samt utföra djupintervjuer och observationer av kunden
  3. Använd en insiktsplattform för att analysera resultatet
  4. Så skapar du prototyper av insikterna
  5. Så mäter du effekten av ditt CX-arbete

Hör av dig!

Lena
Lovén

Ansvarig Kundundersökningar

+46 76 722 42 33 lena.loven@origogroup.com

Fler guider

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer
Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer