Nyheter

Pressrum

Upptäck våra senaste nyheter i vårt pressrum.

Origo Groups pressrum

Webinar: Så skapar du en insiktsplattform som lyfter din kundresa

Allt fler företag använder kundresan som verktyg. Att arbeta kunddrivet och utifrån kundens behov är ett måste för att nå framgång i en verklighet där makten allt mer flyttas över till användaren.

Läs mer

Så skapar du en kundupplevelse i världsklass

Att arbeta kunddrivet och utifrån kundens behov är ett måste för att nå framgång i en verklighet där makten allt mer flyttas över till kunden. Här är fem tips på vad du bör tänka på när du vill stärka kundupplevelsen.

Läs mer

Brand Awareness – en del av Brand Equity

Brand Awareness – en del av Brand Equity I tidigare inlägg har vi pratat om termen Brand Equity och några av dess komponenter. Nästa anhalt på denna varumärkesresa handlar om Brand Awareness.

Läs mer

Stärk ditt varumärke på 10 minuter

Våra varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till ett starkare varumärke på bara 10 minuter. Ta del av 5 stycken korta filmer som tydligt förklarar vad du behöver göra för att bli framgångsrik hos din målgrupp.

Läs mer

Tre tips för lyckad produktutveckling

Vid utveckling av en ny produkt eller förbättring av en befintlig finns det många vägar att gå och vissa är bättre än andra. Med förståelse för kundens behov, samarbete internt och kontinuerliga användartester har du en stabil grund att stå på för att lyckas. Ta dessa tre tips med dig när du jobbar vidare med er produktutveckling.

Läs mer

Webinar: Bygg ditt varumärke under kristider

Går det att stärka företagets varumärke under en pågående kris? Absolut – det kan faktiskt vara ett bra tillfälle så länge du agerar på rätt sätt. Origo Groups varumärkesexperter Maria Hildell och Helen Borgardt guidar dig till hur du går stärkande ur krisen.

Läs mer

Så stärker du kundupplevelsen under krisen

Vi befinner oss mitt i en situation full av utmaningar och förändringar – men nu är det dags att ta tag i framtiden och omfamna det ”nya normala”. Vi vet hur du gör det på bästa sätt.

Läs mer

Så skapar du ett starkt varumärke i 4 steg

Att ett starkt varumärke ger framgång vet du säkert  – men vet du var du ska börja för att nå dit? Att bygga upp ett positivt laddat varumärke är långt ifrån omöjligt, här är fyra steg som gör att du blir förstahandsvalet för din målgrupp.

Läs mer

Varumärkesskolan: Brand Equity

Du har säkert hört ett uttryck florera de senaste åren – Brand Equity. Men känner du dig osäker på vad det egentligen innebär? I det här inlägget går vi grundligt igenom begreppet med förhoppningen att det ska hjälpa dig på din varumärkesresa.

Läs mer

Varumärkesskolan: Brand Personality

Om du stötte på ditt varumärke på gatan, hur skulle du då vilja beskriva det? Brand Personality handlar om vilka karaktärsdrag och egenskaper som kan tillägnas ditt varumärke.

Läs mer

Webinar: Varför är varumärket viktigare än någonsin?

Det finns många tydliga trender som pekar på att det är viktigare än någonsin att investera i varumärket. Under webinariet får du lära dig hur du pitchar för ledningen att driva utvecklingen av ert varumärke. Samt vad för underlag du behöver för att skapa ett framgångsrikt resultat.

Läs mer

Guide: Hur får du fram rätt underlag för varumärkesresan

Oftast är det personer som har ansvar för varumärken, kundupplevelser och marknadsföring som driver frågan kring varumärkesutveckling. Det är sällan som initiativet kommer från ledningsgruppen. Därför är det viktigt att förstå i vilka situationer vi måste lyfta frågan extra tydligt, och kunna redogöra för varför företaget behöver agera och vad som behöver göras.

Läs mer

Guide: Varför är varumärket viktigare än någonsin?

Det finns många tydliga trender som pekar på att det är viktigare än någonsin att investera i varumärket.

Läs mer