webinar origo group white jula

Webinar med Jula, White och Origo Group

INSIKTSWEBINAR MED JULA & WHITE ARKITEKTER

Häng med på webinar och följ med på Julas spännande tillväxtresa! Jula har expanderat i rasande takt vilket ställt höga krav på deras arbete med kund- och medarbetarupplevelsen. Lyssna på hur Jula testat sig fram för att hitta de rätta frågorna som fått medarbetarna att reflektera kring sitt eget självledarskap. Jula berättar även om hur de fördubblat effektiviteten genom att digitalisera arbetet med kundupplevelsen och den dagliga driften.

White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. Med hjälp av arkitekturens kraft driver White omställningen till ett hållbart liv och har sedan 2010 trackat sitt varumärke för att kunna följa förflyttningar och trender. Under vårt webinar får du veta hur ett långsiktigt tänk i insiktsarbetet byggt förtroende och engagemang i organisationen och banat väg för justeringar i varumärkets riktning. Det bjuds även på erfarenheter kring hur insikter från en helt annan målgrupp kan användas för att skapa uppmärksamhet i media.

Allt avslutas med en kortare paneldiskussion där du självklart har möjlighet att ställa frågor till deltagarna. Välkommen att inspireras av Jula och White – två verksamheter som förstått att insiktsdrivet arbete går hand i hand med nöjda medarbetare och kunder samt starkt varumärke.

Webinaret hölls tisdagen den 25 april 2023

Se det i efterhand nedan!

carl-marcus jula

Jula

Carl-Marcus Elfving

Regionchef/Kedjekooridnator

origo group jula webinar

Jula

Henrik Nybrant

Kedjekooridnator

Miriam Tjernström

White

Miriam Tjernström

Kommunikationsdirektör

Ted Axelsson origo group

Origo Group

Ted Axelsson

Moderator

Jula

Jula är ett familjeföretag i stark expansion. De vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula har ett brett produktsortiment inom hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Hos Jula kan villaägare, hemmafixare, lantbrukare och hantverkare hitta det mesta. Tillsammans vill de få varje människa att vilja fixa saker själva.

White

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. De arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer. White’s mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv.

Ta del av våra guider inom insiktsdrivet arbete:

varför slutar medarbetare

Skäl till att medarbetare byter jobb 2024

Visste du att 38% inte känner sig sedda eller bekräftade på sin arbetsplats? I denna rapport presenteras statistik och orsaker till att medarbetare vill byta arbetsgivare - men också tankar om vidareutveckling och karriärsambitioner.
läs mer
medarbetare och ai-robot på kontor

Medarbetartrender 2024

Välkommen att trendspana med oss - nu är det hög tid att lyfta blicken och ta reda på vad som kommer påverka 2024 ur ett ledar- och medarbetarperspektiv.
läs mer
trendspaning 2024

Trendspaning 2024

I vår trendspaning pinpointar vi de trender vi ser i samhället och världen, ja till och med bortom den – med fokus på BX och CX. Vi vill med denna trendspaning ge dig bästa förutsättningarna för att gå in i 2024.
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Checklista till nöjes- & besöksnäringen i sommartider

Turist, Javisst! 8 checkboxar med info och tips som lotsar dig som är verksam inom nöjes- och besöksnäringen till en bättre kundupplevelse i sommar, semestertider och högsäsong.
läs mer
Ex-rapport därför vill medarbetarna byta arbetsplats

Orsaker som får medarbetarna att byta jobb

64 procent av svenskarna funderar på att byta jobb under 2023? Pengar och önskan om en högre lön toppar anledningarna. Har du koll på vilka faktorer, förutom förhöjd lön, som kan göra att medarbetare vill stanna kvar på arbetsplatsen? Och vad kan få fler talanger att söka sig till just er?
läs mer

När drevet eller varumärkeskrisen kommer

GUIDE: Att hantera varumärkeskrisen är en viktig och utmanande uppgift. I denna guide bjuder vi på 7 steg och strategier för att förebygga samt hantera en eventuell varumärkeskris och återuppbygga förtroendet igen.
läs mer

Segmentering

Segmentering skapar förutsättningar för framgångsrik kommunikation och hjälper dig att koncentrera dina begränsade resurser till de potentiella kunder som mest sannolikt köper din produkt eller tjänst – genom att dela in dem i homogena grupper. Ladda ner vår guide och upptäck fler av segmenteringens fördelar!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer

Se fler