Skolundersökning

Utvärdering av svensk förskola och skola

rätt underlag, stärkt varumärke & förståelse för eleverna

Störst i Sverige

Vi är störst i Sverige när det gäller skolundersökningar och utvärdering av svensk förskola och skola. Med vår långa erfarenhet av kvalitetsundersökningar kan vi hjälpa dig att stärka varumärket, förstå eleverna och få rätt underlag till både långsiktiga och kortsiktiga beslut.

Vi vet att det idag är hård konkurrens om eleverna och att det fria skolvalet påverkar både kommuner och fristående aktörer. I oroliga tider är det även viktigt att kunna mäta för att se att man tar rätt beslut framåt. Här kan vår kunskap och erfarenhet vara till stor hjälp. Genom att möta förskolans/skolans alla utmaningar krävs ett starkt varumärke – och det är någonting vi kan vara med och skapa!

Våra skolundersökningar:

Branschledande system

Få resultaten i Origo Live

Både genomförande, resultatredovisning och analys sker i våra branschledande system OriGoLive och Pilen. Här samlas och skräddarsys all data för att passa in på dina krav på exempelvis layout och innehåll. Våra system är anpassade efter skolans behov och här går det enkelt att exempelvis jämföra tjejers resultat mot killars, elever mot föräldrars och årskurser mot varandra. Du kan även göra jämförelser över tid, ranka olika grupper och genomföra statistiska prioriteringsanalyser. Systemen är behörighetsstyrda och självklart finns exportmöjligheter till Powerpoint och Excel.

Boka demo
origo-demo

Kontakta oss så berättar vi mer!

Hör gärna av dig!