Utbildningstillfälle: NKI-ärendemallen och urvalsportalen

25 juni klockan 08.30-09.15

Välkommen på vårt utbildningstillfälle kring hur man fyller i NKI-ärendemallen samt uppladdning av ärendemall i Origo Groups urvalsportal. Utbildningen kommer hållas av Karolina Svensson, projektledare, och vänder sig i första hand till de användare som inte har så mycket erfarenhet av att rapportera in urval, men självklart är alla välkomna att delta.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

Vi ses den 25 juni!

 

Jag vill anmäla mig!


varför slutar medarbetare

Mer inom varumärke...

När drevet eller varumärkeskrisen kommer

GUIDE: Att hantera varumärkeskrisen är en viktig och utmanande uppgift. I denna guide bjuder vi på 7 steg och strategier för att förebygga samt hantera en eventuell varumärkeskris och återuppbygga förtroendet igen.
läs mer

Så arbetar dessa företag insiktsdrivet - och når framgång

Ta reda på hur Amazon, Swedavia, ICA, Essity, SKR, White Arkitekter, Jula och Kalmarhem jobbar med insikter genom att ladda vår senaste guide!
läs mer

Så lär du känna dina kunder på riktigt

Vill du arbeta kunddrivet på riktigt? Och ta reda på vad dina kunder faktiskt uppskattar och saknar med era tjänster och produkter? Vad kul – då är utvecklingsmöjligheterna för er enorma!
läs mer

Trendspaning 2023

Kriserna påverkar människor på många plan.  Vi blir mer medvetna och gör värderingsstyrda val – genom hur vi lever, konsumerar och arbetar. Utifrån detta har vi tagit fasta på 3 övergripande trender som vi pinpointar i denna trendspaning. Hur påverkar de er och vad är extra viktigt för er som verksamhet att preppa med redan nu? Häng med!
läs mer

Definiera varumärkets syfte & öka lönsamheten

Företag som har definierat sitt syfte, sitt why, har ett enormt försprång framför de som inte har gjort denna resa. Men varför är det så viktigt egentligen? Här är 3 anledningar som visar varför syftet i allra högsta grad hänger ihop med både klirret i kassan och kundlojaliteten.
läs mer

White Arkitekters varumärkesarbete

Whites mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Vi har träffat Miriam Tjernström, Kommunikationschef, som ger sina bästa tips om branding, varumärkestracking, PR & kommunikation.
läs mer

Varumärkesundersökning för Skola 24

Skola24 ville få en säker bild av marknaden istället för att enbart ana hur den fungerade. De ville veta vad kunderna faktiskt tyckte och skaffa ett första resultat att ha som utgångsläge för framtida mätningar. Lösningen blev två olika sorters varumärkesundersökningar och idag nyttjar de resultaten för bästa framfart.
läs mer

Löpande varumärkestracker hos Stångåstaden

Bostadsbolaget Stångåstaden har gått från att göra klassiska varumärkesundersökningar en gång per år till att löpande följa varumärket över tid. Fördelarna är många. Hör Heidi Berger, marknadschef på Stångåstaden, berätta.
läs mer